Abonnementsartikel

Flemming Refsgaards Traktorservice skal forhandle Lelys Welger-pressere i det nord-vestjyske

Efter opsigelsen af HCP er der ikke længere nogen importør af Welger-pressere i Danmark. De nye forhandlere skal derfor købe presserne direkte fra fabrikken.

Forhandlingen i Thy, Salling og Struer/Lemvig-området er gået til Flemming Refsgaards Traktorservice, som for første gang kaster sig ud i maskiner til høst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Valget af Welger-presserne kom helt naturligt, fordi vi allerede har det fulde græsprogram fra Lely. Desuden er der tale om et kvalitetsprodukt, som vi kan stå inde for, siger indehaver Flemming Refsgaard.

Flemming Refsgaards Traktorservice får presserne hjem i størrelser fra 1,45 til 2,0 meter i diameter.

- Vi bestilte dem hjem allerede før årsskiftet, og de kommer inden 1. maj, så de er klar til denne sæson, fortæller han.

Madpakker til de små kvægbrug

Presserne fås både med og uden integreret indpakning. Flemming Refsgaard tror på, at der er afsætning på presserne.

- Jeg er helt overbevist om, at det er et marked, der udvider sig. "Madpakkerne", som presserne med integreret indpakning kaldes, er mest til de små og mellemstore kvægbrug. Vi har hele repetoiret af forskellige størrelser landbrug i vores område, forklarer han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Flemming Refsgaards Traktorservice har afdelinger i Balling nær Spøttrup og i Linde nær Struer.

Ud over Lelys græsprogram forhandler virksomheden også Valtra-traktorer, BVL-vogne, Thaler-læssere og redskaber til jordbearbejdning fra Grégoire-Besson.