Foderhåndtering kan rationaliseres betydeligt mange steder, og det kan være fornuftigt at efterse sine arbejdsrutiner ved eksempelvis læsning og håndtering af foder

Kan der spares et kvarter om dagen på at læsse foder, kan det give en besparelse på mellem 40.000 og 50.000 kroner om året til løn og traktor.

I det nye nummer af Bovilogisk, giver Flemming Hedegaard, chefrådgiver, Byggeri & Teknik I/S forslag til, hvordan man kan optimere logistikken omkring foderlageret. Det er både de små ting i hverdagen, men også hvordan tilkørselsveje og vendepladser er placeret.

- En af de helt store tidsrøvere i forbindelse med foderlæsning er manglende plads, der gør det besværligt at komme rundt med de store maskiner, skriver Flemming Hedegaard.

Han foreslår desuden, at man finden nogen at sparre med.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det behøver - efter min mening - ikke være en konsulent. Når det bare er en, der ved, hvad der foregår, og som tør sige sin mening, kommer man langt. En rigtig god ide kan være at bruge sin erfa-gruppe, skriver han. 

Læs mere om Flemming Hedegaards forslag til god logistik omkring foderlageret i det nyeste nummer af Bovilogisk, der udkommer fredag den 17. februar.

Har du abonnement på bladet, kan artiklen desuden læses på www.bovilogisk.dk. Ikke-abonnenter kan også læse artiklen på hjemmesiden ved at købe adgang til artiklen.

Der kan bestilles abonnement på www.bovilogisk.dk eller 7620 7970.