De tre modeller af trailersprøjter fra Bargam, Compact, Fox og Elios, får tilføjet nye finesser og et nyt design til den kommende 2012 sæson.

Sprøjterne, der spænder over størrelser fra 2.200 til 6.200 liter, er som standard nu udstyret med en firevejshane, så man via ét centralt håndtag ved hovedhanen kan vælge, hvilken funktion maskinen skal udføre. På tidligere modeller foregik funktionsvalgene ved hjælp af flere forskellige håndtag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tanken har fået et nyt og mere moderne design. Rent praktisk er den blevet smallere bagtil, og der er mere plads til hjulene. Sprøjterne kan udstyres med drejbare aksler, hvorved venderadiussen i den nye konstruktion er blevet reduceret.

Som yderligere ekstraudstyr kan sprøjterne leveres med et el-omskifterkit, så hovedhanen kan betjenes fra førersædet. Det betyder, at den ønskede fyldemængde i tanken kan programmeres. Når denne mængde er påfyldt, starter omrøringen automatisk. Dette giver chaufføren muligheden for at forlade sprøjten, straks fyldningsprocessen er igangsat uden at skulle overvåge, hvornår den er færdig, oplyser den danske importør, Brdr. Toft A/S i en pressemeddelelse.

Den elektroniske betjening af sprøjten giver også mulighed for at igangsætte vask af hovedtanken, straks den er tom.

Ifølge Brdr. Toft er de første nye modeller kommet til Danmark og kan således leveres til den forestående sæson.