Abonnementsartikel

Claus Søgaard-Richter stopper hos Landbrug & Fødevarer og bliver ansat som Venstres partisekretær

"Med sin stærke organisatoriske erfaring" skal Claus Søgaard-Richter sikre og udbygge Venstres position som Danmarks største parti, oplyser Venstre på sin hjemmeside.

- Claus Søgaard-Richter kommer ind i et Venstre, som oplever medlemsfremgang og kampgejst. Vi fik et flot valg, men vi skal videre end det. Venstre skal i gang med et omfattende arbejde med at sætte kød og blod på de fem sigtelinjer, jeg udstak på landsmødet. Det er et arbejde, som kræver medejerskab i baglandet såvel som på Christiansborg. Med ansættelsen af Claus Søgaard-Richter får Venstre en topprofessionel og dedikeret partisekretær, som kan styrke partiet, siger Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hjertet banker for Venstre

Claus Søgaard-Richter har tidligere været ansat som student og konsulent hos Venstre. Han er uddannet cand.scient.adm. og ser frem til den nye udfordring.

- Mit hjerte banker for Venstre, og jeg glæder mig til at komme i gang. Med knap en million stemmer er Venstre Danmarks største parti, og det skyldes en række faktorer: En stærk partiformand, en god politik, en velorganiseret organisation samt engagerede og professionelle medarbejdere og frivillige. Jeg ser frem til at udvikle Venstres organisation, så vi kan udbygge vores position som Danmarks største parti og sikre Venstre statsministerposten efter næste folketingsvalg, siger Claus Søgaard-Richter.