Dansk Agrar Forlag A/S, der er en del af Fagbladsgruppen, som udgiver Maskinbladet, udsender som de første i Danmark et nyt digitalt magasin, AGRAR+, hvor målgruppen er den moderne og professionelle landmand.

Det er kun et års tid siden, de første iPads kunne købes i Danmark. Men iPad'en findes allerede i flere end en kvart million danske hjem. Og det går stadig stærkt med iPad'ens fremmarch.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hovedparten af det professionelle landbrug har gennem mange år været hurtige til at adoptere nye teknologier og elektronisk platforme. Og det netop denne del af erhvervet som AGRAR+ henvender sig til.

AGRAR+ samler den seneste faglige viden, såvel nationalt som internationalt med endnu mere baggrundsviden inden for alle grene af det moderne plante-, kvæg- eller svinebrug.

Derudover vil indholdet ligeledes bidrage til debatten omkring nødvendigheden af landbruget i Danmark gennem interviews og portrætter af personer, som har en anderledes indgangsvinkel til landbruget.

AGRAR+ udkommer otte gang årligt, og der er mulighed for at købe magasinet i løssalg eller abonnement i App Store eller på vores hjemmeside www.agrar-plus.dk

Dansk Agrar Forlag A/S er ejet af FagBladsGruppen A/S i Herning, som blandt andet siden 1996 har stået bag maskinbladet.dk, der i gennemsnit har flere end 700.000 besøgende, heraf 162.000 unikke og 5,3 mio. sidevisninger - hver måned!

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved at klikke på QR-koden under "Se flere billeder" i højre spalte og scanne den med din smartphone kan du se præsentationsvideoen for AGRAR+