Hyologisk har fået ny website.

Der er en række nye features i forhold til den gamle website. For eksempel kunne man kun se et enkelt billede og en kort tekst fra hver artikel på den gamle website. På den nye er det muligt at se artiklerne fra Hyologisk i fuld længde. Man kan søge i dem, og man kan kommentere dem

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fra november og frem er det kun abonnenter af Hyologisk, der vil have adgang til at se artiklerne i fuld længde. Besøgende uden abonnement kommer imidlertid på sigt til at kunne købe sig adgang til de enkelte artikler.

Der vil dog altid være gratis adgang til lederen, som man selvfølgelig også kan kommentere.

I forummet "Viden til vækst" er det endvidere muligt at udveksle faglige erfaringer med kompetente kolleger og andre med viden om de emner, som bringes på banen. Det kan være, at man står med en konkret faglig udfordring, som man gerne vil høre andres bud på. Eller måske har man haft en positiv - eller måske negativ - erfaring med at gribe en opgave an på en ny måde, som man gerne vil dele med sine kollegaer.

Forummet lægger også op til en fri og uafhængig diskussion af forskellige svinepolitiske emner uden censur fra organisationerne. Vi velkommer klare og skarpe indlæg, dog uden kommentarer under bæltestedet.

Hyologisk har en ambition om at blive det foretrukne svinewebsite på nettet - både fagligt og politisk set.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kræver selvfølgelig, at svineproducenter, dyrlæger, konsulenter og firmafolk går ind og aktivt deltager i erfaringsudvekslingerne og de politiske debatter.

Så start med at gå ind i dag og tjek sitet ud, opret et login og gå så ellers i gang med at blande dig i erfaringsudvekslingerne og debatten.