Abonnementsartikel

Demonstranterne fra Kolding Herreds Landbrugsforening kunne ikke vente på, at en ny fødevareminister bliver udråbt, før de gennemførte protestaktionen.

Formanden for Kolding Herreds Landbrugsforening, Asger Christensen er godt tilfreds med fredagens øvelse i civil ulydighed.

- Planen er nu, at vi vil sende et forslag ind til den kommende miljøminister, hvor vi vil gøre rede for vores sag, fortæller Asger Christensen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er naturligvis et problem, at der ikke er en egentlig regering lige nu, men ifølge Asger Christensen, så var der ikke mulighed for at udskyde aktionen.

- Det er nu, vi kan pløje den her mark, og det er ikke til at sige, om vi overhovedet kunne køre her i næste uge, siger han.

Derudover fremhæver Asger christensen, at mediebilledet i næste uge utvivlsomt vil fokusere alene på den næste regering, så i dag var det rette tidspunkt til at få omtale.

Hvorvidt der kommer flere aktioner fra Kolding Herreds Landbrugsforeningens formand ikke fortælle nærmere om.

Nu skal vi først se, hvordan vores aktion udvikler sig hen over tiden, og så vi vil på sigt tage stilling til, om vi skal lave flere aktioner, siger Asger Christensen.