Abonnementsartikel

Har du hang til planteavl, bør du tjekke den nye hjemmeside på www.agrologisk.dk

På www.agrologisk.dk får du adgang til artikler fra Agrologisk i fuld længde. Derudover er der mulighed for at deltage i diskussioner af faglige problemstillinger, som gerne skulle bidrage til en sund vækst: Både i marken og på bedriften som helhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målet med hjemmesiden er, at skabe et forum, hvor planteavlere kan læse artikler, der går i dybden med faglige problemstillinger, samtidig med at du som landmand får mulighed for at udveksle erfaringer og dele viden med kollegaer.

Lige nu kan du for eksempel give dit besyv med i en diskussion om de ulige politiske rammevilkår, der gennem de senere år har forværret danske landmænds konkurrenceevne. Er det kvælstof, der er årsag til, at hvedeudbytterne stort set ikke er steget de seneste ti år, eller skyldes det ensidige sædskifter, strukturskader, en lang årrække med lave kornpriser og ønsket om en meget rationel drift, hvor en mand kan passe flere hundrede hektar?

Frem til november kræves der ikke et bruger log in, så lige nu kan du frit surfe rundt på siden. Som abonnent på Agrologisk vil du også efter 1. november have fri adgang til det samlede indhold på hjemmesiden.

Deltag i debatten og erfaringsudvekslingen og vær på den måde med til at skabe et fagligt forum, hvor planteavlere via videndeling både kan løse praktiske problemstillinger på ejendommen lige nu og her, men også til at klæde landmænd og driftsledere på, så de er fagligt rustet til fremtiden.