Tunge entreprenørmaskiner fjerner i disse dage en række gamle hønsehuse i Krogager for at give plads HCP Nordics nye lagerfaciliteter. HCP har nemlig vokseværk.

I de seneste 10 år er selskabet blevet repræsenteret med egne salgsselskaber i hele Norden og importerer nu traktorer og redskaber fra hele verden til den grønne sektor i Norden. Det drejer sig primært om traktorer af mærkerne Deutz-Fahr, Same, Lamborghini og Zetor samt forskellige landbrugsredskaber og et omfattende program af kompakttraktorer, redskabsbærere og andre maskiner til parksektoren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det kræver plads at have over 50.000 forskellige reservedele på lager. Og når delene er til traktorer og lignende tungt maskineri, kræver det meget plads.

Udbygningen af faciliteterne er et af elementerne i en ambitiøs vækstplan, der skal føre HCP ind i fremtiden og sikre selskabet en større markedsandel. 

Ifølge administrerende direktør Jens Chr. Hundahl har selskabet valgt at investere i en udvidelse af logistikafdelingen - lager, reservedele, klargøring, kvalitetskontrol - nu og så udbygge med et nyt administrations- og salgskontor senere.