Abonnementsartikel

New Holland Agriculture har sagt ja til at sponsorere klimaaktionskampagnen og den officielle reception ved FN's 17. rammekonvention om klimaændringer i Sydafrika.

FN's klimakonvention, der vil bringe statsoverhoveder, embedsmænd og miljøministre fra hele verden til Durban i Sydafrika for at diskutere opfølgningen af Kyoto-protokollen, får nu en hjælpende hånd fra landbruget.

New Holland Agriculture bekendtgør at ville være guldsponsor ved klimaaktionens netværksreception den 2. december. Konventionen finder sted fra den 28. november til den 9.december.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som en del af sponsoratet vil New Holland tage del i klimaaktionskampagnen, der kører på organisationens webside www.climateactionprogramme.org og i nyhedsbrevet op til og under COP17-konferencen.

- Klimaændringer er den største globale udfordring i vores tid. Med dette sponsorat håber vi at bidrage til Klimaaktionens mål med at skabe en platform for en vedvarende dialog mellem erhvervslivet og regeringerne, hvor internationale selskaber som vores kan gøre opmærksom på de løsninger, de kan komme med for at takle klimaændringer, siger Franco Fusignani, administrerende irektør for New Holland Agriculture og CNH International.