Abonnementsartikel

Den hidtidige medejer Leo Juhl Christensen har solgt sin andel af højtryksrenser-firmaet Clena High Pressure Systems fra 1. juli.

Efter at have drevet Clena siden 1992 har Leo Juhl Christensen valgt at trække sig tilbage fra firmaets ledelse og solgt sin andel af firmaet til en gruppe bestående af Clenas direktør Bo Juhl Petersen, der har erhvervet aktiemajoriteten, Clenas mangeårige bogholder Ulla Pedersen samt Nordbø Båt og Maskinservice ved brødrene Jan Håkon og Hans Tore Nordbø fra Stavangerområdet i Norge.

Generationskiftet blev indledt for to år siden, da Bo Juhl Petersen indtrådte i firmaet som medejer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

I forbindelse med generationsskiftet vil der ske ændringer i ledelsen af Clena, idet Ulla Pedersen tiltræder som administrerende direktør. Bo Juhl Petersen vil fremover varetage jobbet som salgsdirektør og bestyrelsesformand.

- Det er vigtigt for os begge at sikre, at Clena fortsat vil fremstå som en seriøs samarbejdspartner for både kunder og leverandører, og vi er sikre på, at firmaet med den fremtidige ejerstruktur står godt rustet til fremtidige udfordringer, siger Leo Juhl Christensen og Bo Juhl Petersen og fortsætter:

- Derudover vil der ikke ske ændringer på personale og produktsiden - det vil sige, at det er stadig de samme mennesker, du træffer på telefonen, og det er stadig de samme kvalitetsprodukter, vi producerer, forklarer de.