Fredag den 29. juli går det løs med Ribe Dyrskue – det er nemlig en århundredgammel tradition, at der skal være dyrskue i Ribe den sidste fredag i juli måned. 

Igen i år er opbakningen fra maskinudstillere og udstillere af dyr vokset. 100 virksomheder – ny rekord - har fundet det interessant at udstille på Ribe dyrskue. Nu kan der heller ikke presses flere udstillere sammen på Hovedengen i Ribe.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også udstillingen af dyr har i år tiltrukket flere og nye udstillere. I alt er 325 dyr blevet tilmeldt. 147 stk. malkekvæg, 38 stk. kødkvæg, 47 heste og 21 får er i år udstillet ved bommene på Hovedengen i Ribe. I alt 253 store dyr.

Sydvestjysk Kaninavlerforening har en udstilling på dyrskuet, hvor der kæmpes om Mauritsens vandrepokal. En vandrepokal, der genopstod sidste år sammen med kaninudstillingen på Ribe dyrskue. Der er tilmeldt 46 kaniner fordelt på 12 racer - heraf to med unger.

Desuden er der tilmeldt 26 dyr til børnedyrskuet.

- Alt tyder på, at Hovedengen i Ribe fyldes helt op med besøgende, dyr og maskiner” siger formanden for Ribe Dyrskue, Claus Christensen og fortsætter:

- For mange familier er det en fast tradition at tilbringe en herlig fredag i sommerferien blandt folk og fæ på dyrskuepladsen. Vi glæder os igen i år over, at vi kan vise en større udstilling og flere dyr. Nu håber vi, at det danske sommervejr viser sig fra sin pæne side, så publikum kan få en god oplevelse, siger Claus Christensen.