Slagteriets resultat efter skat blev et underskud på 3,2 millioner kroner - hvilket trods alt er væsentligt bedre end resultatet for 2009. Bestyrelsen fremlagde BornPoultrys årsregnskab på et bestyrelsesmøde mandag. Det skriver Tidende.dk.

Manglende indtjening på parterede produkter og svigtende resultater fra selskabets egenproduktion af kyllinger er årsagen til størstedelen af det negative resultat.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er naturligvis ikke tilfredse med resultatet i 2010, og ledelsen har nu flyttet fokus tilbage til kerneforretningsområdet - nemlig salg af Bornholmerhaner og Bornholmerkyllinger som heldyr - og fastholder derudover den strategiske plan, der er lagt for selskabet, siger bestyrelsesformand Peter Brandt Koefoed til Tidende.dk.

Administrerende direktør Jess Hoffmeyer Nielsen supplerer i en pressemeddelelse:

- Det har været et hårdt år for selskabet, hvor diverse tilpasninger har været strengt nødvendige. Vi ser dog positivt fremad, og ser dels en positiv effekt af rationaliseringerne i 2010 samt forventer en forbedret indtjeningsgrad med de igangsatte initiativer, der både salgsmæssigt og indtjeningsmæssigt vil medføre bedre resultater i 2011.