Planlægningen af Agro Food Parks nye byggeri i Skejby har været i gang siden begyndelsen af 2011, og nu er byggeriet så for alvor begyndt.

Det betyder, at den 6.100 kvadratmeter store internationale viden- og virksomhedspark inden for landbrugs- og fødevareerhvervet snart vil kunne ses i landskabet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu er de sidste sten på vejen mod opførelsen af det nye byggeri ryddet af vejen, og man vil snart kunne se huset rejse sig i landskabet, siger Bjarne Langdahl Riis, Innovation Manager i Agro Food Park.

Det er entreprenørfirmaet MT Højgaard, der står i spidsen for opførelsen af byggeriet, hvor virksomheder, forsknings- og uddannelsesinstitutioner og myndigheder kan samarbejde om innovation, opgaver og projekter

Byggeriet, der forventes indflytningsklart ved udgangen af 2011, kommer til at rumme 120 medarbejdere fra blandt andet virksomhederne ISIS A/S, Agro Business Park, TINE Ingredients SA, Delta A/S, International Starch A/S, GLS-A, Landbrug & Fødevarer, Mælkeudvalget samt Agro Food Parks sekretariat. 

Derudover vil huset rumme et showkøkken, mødefaciliteter og et projektcenter, der skal støtte tværfagligt projektarbejde.