En ny hovedindgang på Morsø Landbrugsskole lyser om kap med forårets lys i disse dage. Det skriver Morsø Landbrugsskole i en pressemeddelelse.

Tidligere kunne gæster på landbrugsskolen godt blive i tvivl om hvor man skulle gå ind, og den gamle hoveddør kunne godt forveksles med en klimastalddør.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forstander for Morsø Landbrugsskole, Thomas Schlichting siger:

- Det råder vi bod på nu. Nu er det tydeligt, hvor man kommer ind. Vi er stolte af det, vi laver, og viser det gerne frem. Derfor vil vi også gerne signalere åbenhed med det samme, når folk kommer.

Den nye indgang har fået store glas i og lukker derfor masser af lys ind. Samtidig er de mørke lofter indenfor fjernet, og der er åbnet op til kip.

- Så nu har vi højt til loftet på flere måder, smiler Thomas Schlichting.

Indgangen er tegnet med udgangspunkt i skolens port, så der er sammenhæng i bygningsmassen, men der er bevidst ikke sat elektriske døre i.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi er jo ikke et supermarked, men en institution, der arbejder med viden, vækst og visioner – og håndens arbejde. Så man må gerne stadig selv tage i døren, når man kommer, forklarer Thomas Schlichting.

Han tilføjer, at der starter tre klasser på landbrugsskolen efter sommerferien, så atter engang er der fuldt hus på Morsø Landbrugsskole.

Det er arkitektfirmaet ”By og Bygning” i Nykøbing, der har tegnet det nye indgangsparti.