Aftalen mellem AP Gyllevogne A/S og Maskinhandler Indkøbsringen Amba (MI) betyder, at MI overtager salget af AP Gyllevognene i Danmark og Sverige fra nu af.

AP Gyllevogne har base på Mors, og produktprogrammet omfatter vogne fra 15 kubikmeter og helt op til treakslede vogne med rumindhold på 37 kubikmeter. AP Gyllevogne fører også et bredt sortiment af sortjords- og græsnedfældere. Virksomheden producerer desuden slangebomme, der fås i arbejdsbredder op til 32 meter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

AP Gyllevogne A/S producerer ud over gyllevogne og nedfældere også lastbiltrailere til gylletransport. Disse trailere fortsætter i den hidtidige distribution. MI forhandlerne har dog også mulighed for at formidle disse trailere til maskinstationer og andre, der har lastbiler selv.

Opsagt samarbejde med Samson

MI ejes at 38 danske maskinhandlere med 54 udsalgssteder landet over og repræsenterer desuden 50 maskinforretninger i Sverige.

Ud over vognene kommer MI også til at distribuere reservedele til AP vogne fra lageret i Vejle til både Danmark og Sverige.

- Aftalen med AP Gyllevogne A/S giver os rigtig gode kort på hånden med en partner, der har et meget højt kompetenceniveau samt unikke produkter på gyllesiden. Med et så stærkt produktprogram, som for øvrigt allerede er forberedt til de nye forsuringsløsninger, vil der være sat en ny dagsordnen på gyllesiden for de kommende år. Vi vil være et stærkt makkerpar i gyllemarkedet, siger Kristian Jakobsen, administrerende direktør, MI.

I forbindelse med aftalen har MI opsagt samarbejdet med Samson Agro A/S. MI medlemsforretningerne vil dog fortsat kunne servicere Samson vogne og levere reservedele med videre.