– Kongskilde har leveret en flot indsats i et marked, hvor der kæmpes hårdt for at levere positive resultater. Det hænger nøje sammen med de markante tilpasninger, der blev lavet i 2009, men også omfattende effektiviseringer på fabrikkerne i 2010, siger Asbjørn Børsting, der er formand for Kongskilde og administrerende direktør i DLG.

– Det er interessant at se, at Kongskilde nu leverer et EBITDA, der er 20 procent større end sidste år – også med markedsvilkårene in mente. Dertil kommer det yderst tilfredsstillende resultat, så vi er fortsat meget optimistiske om Kongskilde, der har styrket sin konkurrenceevne og er klar til at møde udfordringerne i 2011, siger DLG-direktøren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I Kongskilde Industry begyndte året på et lavt niveau, men midt på året begyndte udviklingen at pege klart fremad, og ultimo 2010 var ordrebeholdningen dobbelt så stor som ved udgangen af 2009, oplyser Kongskildes administrerende direktør, Anette Ilsøe.

– 2010 blev et sejt træk på mange fronter, men den ihærdige indsats i hele organisationen samt de mange synergier skabt sammen med DLG-koncernen har betydet, at Kongskilde leverer et meget tilfredsstillende resultat, siger Anette Ilsøe, der har øget budgetterne for 2011 i alle divisioner målt i forhold til 2010.