For ti år siden var 77 unge i gang med en uddannelse til landmand på Asmildkloster Landbrugsskole, i dag har skolen ikke færre end 177 elever.

Det betyder fuldt hus på landbrugsskolen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Asmildkloster Landbrugsskole holder åbent hus-arrangement for interesserede unge lørdag den 5. februar fra klokken 11.00 til 15.00.

Hver hele time vil forstander Keld Mikkelsen informere om uddannelserne og skolens hverdag. Og hver halve time vil der være orientering om de enkelte uddannelser, som skolen tilbyder.

Asmildkloster Landbrugsskole er en af de få landbrugsskoler i Danmark, som tilbyder alle landbrugsuddannelserne under samme tag. Uddannelserne er landbrugsassistent, landmand, produktionsleder, virksomhedsleder og agrarøkonom.

Eleverne i centrum

De nuværende elever er også sat i arbejde på dagen. Deres projekter fra praktiktiden vil blive præsenteret i klasselokaler og på storskærmen i forhallen.

Samtidig vil der være arbejdende klasser, masser af aktivitet i værkstedet og i idrætshallen, så de besøgende kan komme rundt og se faciliteterne og mærke stemningen på skolen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det er eleverne, der på dagen er rundvisere, og de har haft travlt med at gøre deres værelser opryddelige, da de også skal vises frem.

Foran på skolens parkeringsplads har eleverne lavet en maskinudstilling, hvor de vil fortælle om landbrugets forskellige maskiner og traktorer.