Jonas Brink Thomsen, Agrotek A/S, har fået DM-jubilæumslegat for sin faglige dygtighed, ansvarlighed og evne til at samarbejde med kunder og kollegaer

Hos Agrotek A/S var der onsdag den 15. december 2010 kaldt til samling af medarbejderne i kantinen.

- Vi skal i dag overrække et jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening, det uddeler vi til særligt dygtige lærlinge og nyudlærte medarbejdere og modtager er Jonas Brink Thomsen.

- Du har under hele din uddannelse udvist stor faglig dygtighed og engagement omkring dit arbejde, begrundede Karsten Nielsen, bestyrelsesmedlem Dansk Maskinhandlerforening, hæderen.

- Derudover besidder du evnen at se muligheder frem for begrænsningerne i dine arbejdsopgaver og det betyder at du nyder stor respekt fra kunder og dine kollegaer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Jonas’ faglige dygtighed gør, at han derfor i det daglige hvad angår arbejdsopgaver også er fleksibel. Han kan tage sig af alle opgaver på værkstedet, og når der er travlhed eller ferie på have-/parkværkstedet, kan han også her gå ind og tage de opgaver der opstår. Hos Agrotek håber man da også at have glæde af Jonas’s arbejdskraft i mange år fremover.

De få blandt mange

DM stiftede sit jubilæumslegat tilbage i 1993, hvor foreningen fejrede sit 75-års jubilæum.

- Vi vil gerne hædre de nyudlærte og dem, der er lige ved at være udlærte, når de har ydet en helt særlig indsats, forklarer Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandler-forening.

Hvert år uddanner de ca. 140 medlemmer af foreningen cirka 125 medarbejdere, så de kan kalde sig faglærte i et af fagene landbrugsmaskinmekaniker, engroshandel eller administration.

Den helt særlige indsats, der kan udløse en portion af DM-jubilæumslegatet, skal være såvel faglig som social.

- Vi lægger vægt på evnen til at løse de faglige udfordringer på et højt niveau samtidig med, at prismodtagerne forstår at samarbejde med såvel kunder som kollegaer, forklarer formanden.

Det er maskinhandlerne, som er medlemmer af DM, der indstiller kandidater til DM-jubilæumslegatet. Herefter udpeger bestyrelsen dem, de finder værdige til hæderen.

Hensigten med de årlige uddelinger fra Dansk Maskinhandlerforenings jubilæumsfond er at inspirere unge mennesker, der har valgt servicefag inden for landbrugsmaskinbranchen til at yde deres bedste fagligt og menneskeligt.