Abonnementsartikel

Nordjyske Mejlby Agro fik ved sit åbent hus-arrangement lov til at præsentere den nye John Deere 8360 R, som foreløbigt er den eneste af sin slags i Europa

Topmodellen i John Deeres 8R-serie fik Danmarkspremiere, da Mejlby Agro i Brønderslev holdt åbent hus den 10.-11. december.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der findes indtil 1. april kun denne ene traktor af den store 8360 R-model på 409 hestekræfter i hele Europa.

- Vi er meget stolte af, at vi kan få lov til at vise den frem for vores kunder, siger Lone Bilgaard, marketingsansvarlig i Mejlby Agro.

- Det lykkedes med meget held og en del hjælp fra Nellemann Agro at få traktoren hertil, fortæller salgskonsulent Brian Christensen, Mejlby Agro.

Nye motorer

De opdaterede modeller i 8R-serien har nye motorer, som overholder de nyeste emissionskrav, der træder i kraft 1. januar 2011. Og som noget nyt har motorerne to turboladere.

Desuden har traktoren en touch-screen Greenstar 3 farveskærm, som er kompatibel med forskellige kameraer. Den kan også håndtere autostyring.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Der er mulighed for JD Link, hvilket er helt nyt inden for traktorbranchen. Det er en fordel for de store maskinstationer, som skal have overblikket over 50 traktorer. Vi kan opdatere traktorerne herfra, se en eventuel fejlkode og få overblik over nøjagtigt, hvor traktoren er henne. Det giver kun én tur ud til kunden, forklarer Brian Christensen og fortsætter:

- Man kan desuden kode et geografisk område ind, sådan at hvis traktoren kører uden for området, skal man markere, om det er okay, eller om den er blevet stjålet.