Søren Sandager Christensen fik DM's jubilæumslegat for sin faglige dygtighed og evne til at samarbejde med kunder og kollegaer

Årets jubilæumslegat fra Dansk Maskinhandlerforening gik til Søren Sandager Christensen fra Hjallerup Maskinforretning, hvor uddelingen foregik den 17. december.

- Du har under hele din uddannelse udvist stor faglig dygtighed og engagement omkring dit arbejde, begrundede Karsten Nielsen, bestyrelsesmedlem Dansk Maskinhandlerforening, og fortsatte:

- Derudover besidder du gode sociale kompetencer, som betyder, at du nyder stor respekt fra kunder og dine kollegaer. 

Eftermarkedschef Orla Vest Jensen, ønskede på Hjallerup Maskinforretnings vegne også et stort tillykke til Søren Sandager Christensen med hæderen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Virksomheden er stolte af at have en medarbejder, som udvalget har vurderet at have de rette egenskaber såvel fagligt som socialt. Det er dejligt at have elever og medarbejdere, der i dagligdagen har en faglig selvstændighed, positiv udstråling, som medvirker til et godt og professionelt arbejdsklima i virksomheden, sagde han.

Han tilføjer, at Søren Sandager Christensen efterfølgende er blevet en af virksomhedens nøglepersoner på store Massey Ferguson-traktorer.

Hæder til de unge

DM stiftede sit jubilæumslegat tilbage i 1993, hvor foreningen fejrede sit 75-års jubilæum.

- Vi vil gerne hædre de nyudlærte og dem, der er lige ved at være udlærte, når de har ydet en helt særlig indsats, forklarer Jens-Aage Jensen, formand for Dansk Maskinhandlerforening.

Hvert år uddanner DM's medlemmer cirka 125 medarbejdere, så de kan kalde sig faglærte i et af fagene landbrugsmaskinmekaniker, engroshandel eller administration.

Den helt særlige indsats, der kan udløse en portion af DM jubilæumslegatet, skal være såvel faglig som social.

- Vi lægger vægt på evnen til at løse de faglige udfordringer på et højt niveau samtidig med, at prismodtagerne forstår at samarbejde med såvel kunder som kollegaer, forklarer formanden.

Det er maskinhandlerne, som er medlemmer af DM, der indstiller kandidater til DM-jubilæumslegatet. Herefter udpeger bestyrelsen dem, de finder værdige til hæderen.