Operation X-redaktionen svarer nu igen på den kritik, Danske Svineproducenter gennem formand Henrik Mortensens medierådgiver, Jeppe Søe, har fremlagt.

Ifølge Jeppe Søe og Henrik Mortensen var der aldrig tale om, at Operation X ønskede at se formandens svinestald, men det er "simpelthen forkert" ifølge redaktionschef for TV2-programmet Operation X, Kasper Vilsmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har i en kommentar til Maskinbladets artikel Vurder selv svineformandens udtalelser forklaret, hvordan TV2's tv-hold oplevede dialogen med Henrik Mortensen op til interviewet.

- Henrik Mortensen påstår nu, at det aldrig var meningen, at vi skulle interviewe ham i hans svinestald. Det er simpelthen forkert. Han foreslog det selv, og vi tog glade imod tilbuddet. Vi diskuterede oven i købet eventuelle karantæneperioder, fordi kameraholdet også skulle lave andre interviews i svinestalde, skriver Kaper Vilsmark.

Redaktionschefen anfægter ligeledes Jeppe Søes påstand om, at Henrik Mortensen og Morten Spiegelhauger skulle have talt i telefon inden interviewet:

- Jeppe Søe skriver også, at Morten Spiegelhauer har talt i telefon med Henrik Mortensen og har fortalt ham, at Operation X har nok optagelser fra svinestalde. Det er fri fantasi. Morten Spiegelhauer har ikke talt i telefon med Henrik Mortensen inden interviewet, skriver Kasper Vilsmark.

Læs hele Kasper Vilsmarks debatindlæg her.