- Vi ser helt sikkert Agromek som den oplagte mulighed for at fremvise vores produktprogram i Danmark fremover. Det har været et ønske både fra vores forhandlere og landmænd, at vi koncentrerede os om at udstille på Agromek, som hvert år tiltrækker et stort besøgstal, lyder det fra Ove D. Juel, Marketing Manager hos CNH Danmark A/S.

- Vi ser Agromek som en unik mulighed for at kunne fremvise vores traktornyheder, og tidspunktet passer perfekt med introduktion af tre nye modelserier, siger Ove D. Juel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det drejer sig om den knækstyrede New Holland T9-serie med op til godt 600 hestekræfter, T7 med CVT-transmission samt T8, der er godkendt som en trestjernet Europanyhed.

Store marktraktorer kommer med

H. C. Petersen Danmark ser også frem til dette års Agromek.

- Vi har fem traktorfabrikater med på standen. Det drejer sig om Iseki, Same, Lamborghini, Zetor og Deutz. Tidligere havde vi kun de mindre traktorer med, som primært henvendte sig til have-park-sektoren, og de større var på LIB-messen. Denne gang sætter vi alle sejl ind på Agromek-udstillingen, og derfor har vi også de store marktraktorer med, siger administrerende direktør Allan Pedersen, HCP Danmark. 

- Vi har blandt andet nyheder med fra Zetor, der præsenterer en ny model på 136 hestekræfter i Forterra serien. Lamborghini har en ny model R4.110 på 110 hestekræfter og en ny smalsporstraktor, siger Allan Pedersen og fortsætter:

- Deutz M-serien er suppleret med model M 420 med 160 hestekræfter på en firecylindret motor. Det giver en kompakt traktor, der er ideel til læsseopgaver, samtidig med at den har en stor trækevne. Motoren i M-serien har desuden fået fire ventiler på hver cylinder i de sekscylindrede modeller, og i to at de firecylindrede. Den fireventilede teknik giver en større sejtrækningsevne, samtidig med at kravene til emissioner stadig kan overholdes.  

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også Kragmann, Præstbro Maskiner, Nicolaisen & Larsen, Doppstedt Danmark, Henrik A. Fog og Svenningsens Maskinforretning kommer og præsenterer traktorer ved årets Agromek.