Abonnementsartikel

Efter mere end 28 år i samme forretning har sælger Keld Fuglsang skiftet arbejdsplads

Et kendt ansigt i Nordjylland har pr. 1. november skiftet til Hjallerup Maskinforretning.

Det er sælger Keld Fuglsang, 52 år, som i godt 28 år har været ansat i Mejlby Agros afdeling i Brønderslev - det tidligere Brønderslev Smede og Maskinforretning - der nu har søgt nye udfordringer.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Hvis det skulle være, skulle det være nu, siger han og peger på, at det nye for ham nu bliver, at han er blevet en del af en større forretning.

- Hjallerup Maskinforretning er en forretning med gang i og en forretning, hvor der sker meget. Det er noget, der har fristet mig, siger han.

Keld Fuglsang bliver tilknyttet Hjallerup Maskinforretnings afdeling i Hjallerup, men kommer som hidtil til at køre i hele Nordjylland. Ifølge Keld Fuglsang bliver der formentlig ikke tale om, at han skal koncentrere sig om bestemte maskintyper eller redskaber, men han vil komme til at repræsentere hele Hjallerups program.

Skiftet til Hjallerup betyder også, at Keld Fuglsang skal til at repræsentere nye maskinfarver, men det anser han ikke for noget problem.

- Her har vi gode produkter, som vi kan stå inde for, og det har jeg også været vant til at handle med, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Keld Fuglsangs nye chef, direktør Lars Petersen, beskriver sin nye sælger som en kendt og vellidt person i Vendsyssel og er meget glad for, at han nu er tilknyttet Hjallerup Maskinforreting.