Abonnementsartikel

Der har været langt til en rigtig ATV butik, hvis man boede på Bornholm. Men det er slut nu, idet Rødkilde ATV åbner en afdeling i Nyker

Bornholmerne har nu fået deres første specialbutik for ATV'ere. Det er Rødkilde ATV, der står bag forretningen, der ligger i Nyker udenfor Rønne. Det oplyser Kim Rasmussen fra Rødkilde ATV.

- Den nye afdeling er særdeles veludstyret allerede fra starten. Man kan blandt andet se og prøvekøre forskellige Honda ATV, Kunz ATV brakpudsere, Kunz plæneklippere og hele det New Zealandske C-Dax program af kvalitets ATV-udstyr, siger han om den nye afdeling, der er Rødkilde ATV's femte, siger han.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Kim Rasmussen fortæller, at C-Dax blandt andet laver den eneste ATV sprøjte, der opfylder de nye krav til gødningsspredere og sneglegiftspredere. Til det yngre publikum tilbyder forretningen de populære SMC ATV, der passer til børn fra 7-12 år.

Steffen Rosvang Pedersen står for den nye afdeling på Bornholm, og han kører selv på en Honda Rubicon ATV.

 - Vi har det meste lige fra alu-ramper til ATV til store ATV Wagon Boogie-vogne. Desuden lagerfører vi et bredt udvalg af Hondas ATV-modeller, siger Steffen Rosvang Pedersen, der har flere års erfaring med Rødkildes udstyr.