Abonnementsartikel

Sønderjysk Landboforening har som den første landboforening i Danmark åbnet sin egen tv-kanal, som jævnligt i levende billeder vil fortælle historier til og om landmænd.

 

På foreningens hjemmeside ligger den nye tv-kanal, som åbner med en velkomst fra Sønderjysk Landboforenings direktør, Per Grønbæk, samt historier om, hvordan landmænd kan øge chancen for et godt udbytte i majsmarkerne, og hvorfor det er klogt at kigge nøje efter bladlus i vinterhveden.

Den nye tv-kanal er kommet i luften efter initiativ fra projektmanager Søren Greve Olesen, som selv har optaget og klippet de første indslag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi informerer efterhånden på mange måder, og nu tager vi så for alvor fat på at fortælle via såvel billede som lyd. Vi tør ikke love en masse fra starten, men vi kan i hvert fald optage og klippe indslag hurtigt og lægge dem på siden så snart, de er færdige, så jeg tror, vi vil bruge den nye mulighed ofte, siger projektmanager Søren Greve Olesen.

Stærkt medie

Også direktør Peter Grønbæk ser frem til de muligheder, tv-mediet giver.

- Naturligvis skal vi som en dynamisk landbrugsrådgivning være i front med at udnytte moderne teknologi, når vi kommunikerer budskaberne til vore medlemmer og kunder. Lyd og levende billeder er et stærkt medie, når der skal formidles budskaber, siger Per Grønbæk.

SLF-tv vil fremover komme med finansstof af interesse for landmænd, nyt fra landbrugskonsulenterne samt politiske budskaber fra Sønderjysk Landboforenings bestyrelse og direktion.

Artiklen fortsætter efter annoncen