Abonnementsartikel

Guldvinderen blev Biocover for produktet SyreN

Traditionen tro modtog tre af Landsskuets udstilling en nyhedspris. Det er dog ikke blot en pris for nyheden. At produktet har landmændenes interesse, og at den er flot præsenteret på standen er også med i vurderingen, inden Landsskuet udvælger prisvinderne.

Guldvinderen blev Biocover for produktet SyreN og A. Flensborg for udstillingen, og prisen blev givet ”for den miljøteknologiske løsning SyreN, hvor man gennem tilsætning af svovl og jernsulfat til gyllen umiddelbart før udbringningen løser problemer med fordampning af kvægstof og lugtgener. Samtidig giver det en gødningseffekt”.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sølv-prisen gik til Thisted-Fjerritslev Cementvarefabrik for en ny spalte, som var udstillet hos Landbrugets Nærbutik. Begrundelsen lød: ”For miljøspalter med fem procents åbning, der sikrer, at man kan bibeholde det velfungerende rundskylle-system – uden at det er nødvendigt at forsure gyllen”.

”For prisbillig og mekanisk drevet oliepumpe til kædesmøring, der er nem at montere”, lyder begrundelsen for tildeling af Landsskuets bronze-pris til Masytec.