Abonnementsartikel

Et år efter at virksomheden blev etableret, udvider MultiOne nu både sit reservedelslager og sit net af samarbejdspartnere.

MultiOne Danmark indleder et samarbejde med Team Truck Varde, der importerer og sælger alt inden for gaffeltruck og warehouse truck. Samtidig udvider MultiOne sit reserveldelslager, der nu omfatter 85 procent af alle reservedele fra de italienske MultiOne-maskiner.

- Vi har investeret stort i et næsten komplet reservedelslager. Det gælder ikke alene for de nyere og nyeste maskiner - vi har samtidig købt et lager fra en tidligere forhandler af MultiOne. Dermed kan vi også servicere de ældre maskiner, siger Peter Daugbjerg og føjer til, at skulle der blive behov for en reservedel, man ikke har på lageret, så tager det kun få dage at få det hjem fra den italienske producent.

Artiklen fortsætter efter annoncen

MultiOne Danmark kan også servicere en lang række andre maskiner end netop MultiOne multifunktionsmaskinen. Det gælder blandt andet teleskoplæssere og gummigeder.

Otte partnere

Efter at Team Truck Varde netop er blevet ny servicepartner omfatter service-netværket i dag otte partnere fordelt over hele landet.

Team Truck Varde ApS blev grundlagt i 1999 og ejes af Karsten Sørensen. I forvejen har virksomheden et landsdækkende servicenet. Dertil en salgsorganisation, der råder over cirka 200 klargjorte brugte gaffeltrucks. Varde-virksomheden har desuden importen af den elektriske gaffeltruck - NYK Nichiyu - der har været importeret og solgt i Danmark gennem de seneste 30 år.