Abonnementsartikel

Gro-Tec har overtaget importen af Jurop gyllepumper

Gro-tec ApS i Kraghave ved Nykøbing Falster har overtaget den danske import af Jurop VL rotationspumper. Det skete i forbindelse med Elite-Agros forretningsophør.

Pumperne vil som hidtil blive solgt og serviceret gennem maskinforhandlere og smedeforretninger, oplyser Nils-Henrik Storck, Gro-Tec.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gro-Tec er en specialforretning, hvor basis er salg af udstyr til slamsugere og højtryksspuling. Virksomheden eksporter til Norge, Sverige, Tyskland og Holland og importerer fra Norge, Tyskland og Italien.

Pumperne er en udvidelse af det bestående program hos virksomheden, som i forvejen leverer forskelligt udstyr til gylleanlæg og tankvogne.

Produktprogrammet består foruden rotationspumper også af blandt andet vacuumpumper til slamslugere, centrifugalpumper til gylle, højtrykspumper, koblinger til tankvogne og gylleanlæg, samt ventiler, haner og slanger i PVC og gummi til gylle.

Gro-Tec forventer som følge af denne aktivitetsudvidelse at kunne forøge medarbejderstaben med en repræsentant i Jylland.

Produkterne kan ses på virksomhedens hjemmeside på adressen www.gro-tec.dk, hvor det også er muligt at bestille brochurer.