Abonnementsartikel

Mølbro A/S var for første gang med på SIMA, hvor virksomheden blev glædeligt overrasket af mange besøgende fra lande overalt på kloden

- Vi har fået kontakt med mulige kunder fra store dele af verden, for eksempel så langt væk fra som New Zealand, fortæller salgschef Erik Madsen, Mølbro.

Han erkender, at han er overrasket over det store antal internationale kontakter, som messen har givet Mølbro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet designer, producerer og sælger sliddele, der passer til de fleste fabrikater af jordbearbejdningsmaskiner.

Det er første gang, Mølbro har en stand på SIMA, og efter de første dage på messen har resultatet ifølge Erik Madsen været meget tilfredsstillende.

- Vi er blandt andet med for at få en bedre fornemmelse af det franske marked, som er det største landbrugsmarked i Europa, siger han.

Han vil dog vente lidt med at kalde SIMA-deltagelsen en succes, for det vil først blive bekræftet, når de mange kontakter følges op i tiden efter SIMA.

Fransk indsats

Mølbro i Sorø forsyner allerede det franske marked gennem grossister og forhandlere, hvorimod eksempelvis Tyskland forsynes gennem firmaets eget salgsselskab.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det vil nok også komme her på et tidspunkt, vurderer Erik Madsen.

Han konstaterer, at Mølbro oplever en stigende succes, og han mener, at det blandt andet skyldes, at firmaet hjælper sine forhandlere med markedsføringen.

- Det er vigtigt at få trukket produkterne frem foran disken, siger han.

Erik Madsen er af sted til SIMA-messen med en fast stab, som også deltager, når firmaet stiller op til eksempelvis Agromek og Agritechnica.

Staben består af firmaets indehaver, Per Møller, samt medarbejdere, der behersker en vifte af sprog. Alene af den grund giver Mølbro de internationale besøgende på messen en betydeligt mere imødekommende service, end de oplever på mange stande, hvor der kun tales fransk og kun udleveres informationsmateriale på fransk.