Abonnementsartikel

Skiold-koncernen har dannet et nyt selskab, der primært skal sælge og servicere malkerobotter af mærket Fullwood samt kalvesutteautomater fra Urban

Mullerup AMS A/S er navnet på et nyt selskab i Skiold-koncernen, som er dannet, fordi Skiold-koncernen vil sætte ekstra ressourcer ind på at markedsføre malkerobotter af mærket Fullwood.

Det er ifølge selskabet et mål at opnå en betydelig andel på markedet for malkerobotter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye selskab får fælles administration og lager med Mullerup Staldteknik i Brønderslev for at opnå en synergieffekt og kunne drage fordel af den viden, der allerede eksisterer i koncernen.

Mullerup AMS A/S har været en realitet siden den 1. marts, og som administrerende direktør i selskabet er ansat Jørgen Baymler, 36 år, der kommer fra en stilling som direktør i DLG Vest, hvor han tillige har haft ansvaret for salget til det hollandske kundesegment i Danmark.

Jørgen Baymler har været ansat 14 år i DLG-koncernen og har i de seneste ni år varetaget forskellige chefstillinger. Han har blandt andet deltaget i opbygningen af DLG"s afdeling i Polen.

Jørgen Baymler lægger vægt på kundeservice, og Mullerup AMS A/S har derfor etableret døgnservice og satser på at kunne nå frem til alle kunder inden for to timer. Derfor har firmaet serviceteknikere på Fyn og i Nordjylland, som er parate til at rykke ud.

Skiold-koncernen omsatte i 2000 for 560 millioner kroner og havde 677 ansatte.