Abonnementsartikel

Årets lagerchef blandt Massey Ferguson forhandlerne blev fundet hos Odder Diesel

Flere importører af landbrugsmaskiner har i de senere år valgt at flytte deres reservedelslager til udlandet. AGCO ltd. har valgt den modsatte strategi og har placeret det skandinaviske centrallager i København for at forbedre service til de danske Massey Ferguson-kunder.

AGCO Danmark kårer hvert år i december årets lagerchef blandt Massey Ferguson forhandlerne. Årets Lagerchef 2000 blev Vagn Christensen fra Odder Diesel A/S, og han fik i februar overrakt et trofæ som det synlige bevis.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGCO begrunder valget af Vagn Christensen blandt andet med, at Odder Diesel har været igennem en rivende udvikling i de senere år. På butiks- og reservedelslagerfronten har forretningen med Vagn Christensen som ankermand til fulde udnyttet de værktøjer som AGCO Danmark har stillet til rådighed, bland andet on-line bestilling af reservedele.

Forretningen i Odder har en meget hensigtsmæssig indkøbspolitik af reservedele samt en idéel lagersammensætning af hurtigt omsættelige reservedele, mener AGCO.

Endvidere fremhæver AGCO, at Vagn Christensen besidder en sjælden evne til at være loyal og målrettet, og problemer løses konstruktivt med fokus på slutresultatet.