E&H '12 er en af de markante udstillinger i 2012, og for Nicolaisen & Larsen A/S bliver det en af de markante begivenheder i et stort år. 2012 er nemlig 50-året for virksomhedens grundlæggelse, og det vil selvfølgelig blive markeret på forskellig vis. JCB har nu ikke været med i alle årene, men alligevel har Nicolaisen & Larsen A/S formået at arbejde sig op til at være blandt de største private importører af det engelske mærke.

På E & H viser Nicolaisen & Larsen A/S en stribe af de forskellige maskintyper: Minigravere, rendegravere, teleskoplæssere, gravemaskiner og UTV'er.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den største sællert er rendegraveren, hvor JCB i en række år har båret den gule førertrøje herhjemme, når det gælder salgstal.  Men også teleskoplæsserne og minigraverne hører til de mest udbredte JCB-maskiner. Derfor er de da også godt repræsenteret på udstillingen med i alt 12 forskellige modeller.

En af de mest solgte teleskoplæssere, som vises, nemlig JCB 536-70, er en 7 meter maskine udstyret med servo joystick, aircondition, vendbar kølervinge for nem rengøring af indsugningsområdet, hydraulisk hitchkrog med udtag til lys og bremser samt en stærk 6 trins transmission med "torque lock", som automatisk sørger for, at der ikke opstår krafttab ved de høje hastigheder.

UTV

Mindre kendt er JCB imidlertid for sine UTV'er, hvoraf Nicolaisen & Larsen A/S viser modellen Workmax 800D. UTV'erne fra JCB er små, alsidige traktorer med lad, som kan bruges til en bred variation af opgaver inden for gartneri, landbrug, mindre entreprenøropgaver, golf og fritidslandbrug. Ikke mindst hestefolket har taget maskinerne til sig.

Ny webshop og tilbehørsprogram

Nicolaisen & Larsen A/S har også fokus på et nyt tilbehørsprogram, som blandt andet omfatter håndværkermobiler, der ikke tager skade af en tur i murerbaljen eller havebassinet. Der er tre telefoner i serien af håndværkermobiler. Alle telefonerne gennemgår en særlig hårdfør og yderst omfattende test, som blandt andet omfatter droptest, rolling droptest, skærmtest, kompressionstest, anti bøjningstest, vibrationstest, fugtighedstest, temperaturtest og meget andet. Alt dette sikrer en af markedets absolut mest hårdføre og robuste telefoner, som virkelig lever op til navnet "Håndværkertelefon".

Den fulde test kan studeres på JCB Toughphones officielle hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hele tilbehørsprogrammet kan man også finde i en nyoprettet webshop, som der er adgang til via hjemmesiden jcb.dk. Ud over merchandise af forskellig art, kan man finde beklædning, reservedele, dæk m.v. på webshoppen, som dermed supplerer den fysiske forretning væsentligt.