Abonnementsartikel

Eco-Dan og Martek er gået i samarbejde om distribution og service af styresystemer

Eco-Dan A/S har indledt et samarbejde med den nyligt etablerede virksomhed Martek. Eco-Dan i Kvistgaard har udviklet ATC-styringssystemet til automatisk præcisionsstyring af redskaber i rækkeafgrøder.

Bag Martek står maskinhandler Søren Knudsen, Martofte på Fyn, der blandt andet importerer radrensere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Martek vil fremover stå for distribution, salg og service af Eco-Dan"s styringssystemer til landmænd og maskinstationer i Danmark. Det vil fortrinsvis ske i samarbejde med forhandlere og andre samarbejdspartnere.

- Vi finder det hensigtsmæssigt at lægge salg og service af vores styringssystemer i nær tilknytning til distribution af redskaber. Vi har valgt at samarbejde med Martek, fordi Søren Knudsen har et omfattende kendskab til redskaber. Vi ved, at han vil sikre vores brugere et højt serviceniveau, siger Thorkil Dahlgreen, adm. direktør for Eco-Dan.

Søren Knudsen siger, at Martek fremover står for montering, instruktion og service af styringssystemer på nye redskaber såvel som løsninger til eksisterende.

- Vi står stadig for den overordnede markedsføring, men vi kan nu i samarbejde med brugerne sætte yderligere skub i udviklingen af styringssystemerne, siger Thorkil Dahlgreen.

Eco-Dan leverer desuden til fabrikanter af radrensere. Eksempelvis er fabrikken Thyregods nye radrenser forsynet med præcisionsstyring fra virksomheden i Kvistgaard.