Det er ikke småting, der vises frem, når Messecenter Herning i samarbejde med Maskinleverandørerne byder velkommen til E&H '12 messen, og med et udstillingsområde på 140.000 m2 er der god plads til, at messens udstillere kan vise deres produkter i deres rette element.

Blandt udstillerne vil de besøgende blandt andet kunne opleve Ifor Williams trailers, der deltager i premieren på messen. En premiere, som den danske importør af Ifor Williams, Glad Trading A/S, ser meget frem til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi glæder os meget til at skulle deltage på den store E&H?12 messe og vise vores trailers frem til en lang række fagfolk. Det er sjovt at være med til messens premiere, og det er altid spændende at deltage på så store fagmesser. Vi har markedets bredeste trailersortiment, og vi håber selvfølgelig, at deltagelsen på denne messe vil være med til at sætte fokus på Ifor Williams trailers her i Danmark, siger Troels Højvig, markedschef hos Ifor Williams Danmark.

Vind en maskintrailer

For at fejre premieren på fagmessen for entreprenør- og anlægsbranchen udlodder Glad Trading A/S i samarbejde med Messecenter Herning en af de eksklusive Ifor Williams trailers i en konkurrence. De besøgende på messen har dermed mulighed for at vinde en fabriksny GX126 maskintrailer til en værdi af 44.750 kr. inkl. moms.

- Vi udlodder en trailer for at sætte fokus på den kvalitet og robusthed, som Ifor Williams bringer til markedet. Alle vores trailers er produceret med henblik på funktionalitet og kvalitet, og vi er stolte af at kunne vise det frem til det danske erhvervsliv, siger Troels Højvig.

Maskintraileren fra Ifor Williams har en totalvægt på 3.500 kg, og den er monteret med Ifor Williams? unikke Paraflex undervogn, som sikrer gode køreegenskaber og en lang levetid. Undervognen er desuden udstyret med ekstra kraftige bremser og en helstøbt kobling med integreret lås. Vinderen af den ?lille? præmie udtrækkes lørdag d. 12. maj kl. 14.00, og navnet på vinderen offentliggøres på Ifor Williams? stand på EH Messen og på iforwilliams.dk.