Abonnementsartikel

Landets tredjestørste fagforening benytter messen til øget synliggørelse over for både nuværende og kommende kunder

Selvom Krifa (Kristelig Fagbevægelse) tidligere var en torn i øjet på flere af de traditionelle forbund, så er forbundet i dag vokset til at være den tredjestørste fagforening i landet. Krifa har både lønmodtagere og selvstændige blandt kunderne, og begge grupper er i fokus fra Krifas stand på E & H 12.

- Vi benytter denne og mange andre messer til at møde nye mulige kunder. Samtidig tager vi også rigtig gerne en snak med de af vores nuværende kunder, der deltager på eller besøger messen, siger Krifas afdelingschef i Herning, Henrik Kofoed, og tilføjer at Krifa har et glimrende samarbejde med resten af branchen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi sidder ofte side om side med de andre fagforeninger. For eksempel har vi i hverdagen en fælles opgave i forhold til samarbejdet med jobcentrene rundt i landet, og det skaber aldrig problemer, siger han.

Selvom lønmodtagerne er langt den største gruppe blandt Krifas kunder, så er de selvstændige i vækst. Krifa Erhverv har aktuelt 12.000 medlemmer.

- Afdelingen er i hastig vækst ligesom afdelingen for lønmodtagere. Faktisk er vores store vækst en af årsagerne til at vi i denne måned flytter ind i et helt nyt og større hovedkontor i Aarhus. Vi voksede simpelthen ud af de hidtidige lokaler i Randers, fortæller Henrik Kofoed.