Abonnementsartikel

Landbrugsstuderende holder seminar om e-handel af grovvarer

To studerende på Nordisk Landbrugs Akademi arrangerer et seminar om grovvarehandel på internettet.

På e-handelsseminaret vil der være et panel bestående af direktør Finn Bjerttrup, B2B Agro, Lars Erik Hornemann, formand for De fynske Landboforeninger, og direktør Steen Nørret, A. Østergård Automateriel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ifølge arrangørerne ønsker KFK og DLG ikke at stille op i et panel sammen med B2B Agro, der ledes af den tidligere FAF og DLG direktør, Flemming Rasmussen.

E-markedet opruster

B2B Agro har gennem det seneste års tid vundet fodfæste på det danske e-handelsmarked for grovvarer. De store konkurrenter er i øjeblikket ved at oprustet på e-markedet.

A. Østergård Automateriel har inden for de seneste tre år udviklet et e-handelskoncept på markedet for reservedele til bilværksteder. På seminaret vil Steen Nørret blandt andet beskrive det koncept, som virksomheden har brugt for at vinde markedsandele. Det er arrangørernes håb, at landbruget kan lære af Steen Nørrets erfaringer.

Lars Erik Hornemann vil blandt andet fortælle, hvor landmanden befinder sig i handelen på internettet, og hvad man kan forvente i fremtiden.

Arrangørerne er de to landbrugsteknikerstuderende Morten Sloth Pedersen og Ulrik Andreassen. Tidligere på året vandt de med deres rapport "Fremtidens forsyningsvirksomheder i dansk landbrug" en prisopgave udskrevet af den lokale andel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Alle kan deltage i seminaret torsdag den 3. maj 2001 kl. 19.30 i auditoriet på Nordisk Landbrugs Akademi i Odense.