Abonnementsartikel

Den 1. maj overtager Bjarne Tang Sørensen Næsbjerg Maskin-Center som samtidig skifter fra New Holland til Deutz-Fahr

Næsbjerg Maskin-Centers værkfører indtil for fire år siden, Bjarne Tang Sørensen, bliver fra den 1. maj ejer af den sydvestjyske virksomhed som i forbindelse med ejerskiftet ændrer navn til Maskincenter Næsbjerg A/S.

De seneste fire år har Bjarne Tang Sørensen haft ansvaret for salget i Ole Jakobsens Maskinforretning A/S i Ølgod.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Baggrunden for overdragelsen af forretningen er blandt andet en aktuel omstrukturering af New Hollands forhandlernet kombineret med, at den hidtidige indehaver, Leif V. Lauridsen, føler, at han har alderen til at blive afløst på posten. Desuden har han ikke selv arvtagere til forretningen.

I stedet for New Holland-programmet kommer Deutz-Fahrs traktorer og mejetærskere til at udgøre maskinforretningens forhandling, mens New Hollands maskiner fortsat vil bliver repareret og serviceret, og forretningen vil fortsat føre et komplet reservedelslager til New Holland-mærkerne Ford, Fiat, Hesston, Laverda og New Holland.

Maskincenter Næsbjerg A/S fortsætter som medlem af MI med forhandling af det brede MI-program.

På medarbejdersiden fører ejerskiftet ikke til ændringer, og virksomheden vil fortsat beskæftige sig med opgaver vedrørende landbrugsmaskiner samt VVS og specialkonstruktioner.