Abonnementsartikel

Advokat Niels Søndergaard, Ret & Råd i Hinnerup, er ny ekspert hos MaskinBladet online, hvor man i Fagligt forum gratis kan stille spørgsmål til en række eksperter

Som landmand kan man nemt fare vild i lovjunglen, og det er sjældent nemt selv at ordne paragrafferne. Men hvad gør det, når man kan få råd og vejledning fra en ekspert, der vil hjælp én på vej - dog uden at gå helt ned i detaljer i den enkelte sag.

På det juridiske område er en sådan ekspert Niels Søndergaard, advokat i Ret & Råd i Hinnerup. Og så er Niels Søndergaard tillige formand for Advokatrådets Landboretsfaggruppe, der er en sammenslutning af advokater, som interesserer sig for og beskæftiger sig med jordbrugserhvervenes forhold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fremover vil Niels Søndergaard således svare på spørgsmål, man selv kan stille i Fagligt forum på MaskinBladet online på adressen www.maskinbladet.dk

Det er gratis at få sine spørgsmål besvaret, og det er muligt at indtaste spørgsmål i alle døgnets 24 timer.

Foruden spørgsmål til Niels Søndergaard kan du også stille spørgsmål til eksperter i forsikring, skat, maskiner samt i plante-, svine- og kvægavl.