Abonnementsartikel

Det gratis elektroniske nyhedsbrev fra MaskinBladet Online får dagligt nye abonnenter og er blevet en stor succes

Med op mod 10 nye abonnenter om dagen er det elektroniske nyhedsbrev fra MaskinBladet Online blevet vel modtaget blandt landmænd, konsulenter o.lign. I begyndelsen af august vil antallet af brugere runde 1.000.

De fleste brugere vælger at få nyhedsbrevet tilsendt pr. email, og en stor del får også nyhedsbrevet som sms-besked på mobiltelefonen. Knap 10 pct. har valgt udelukkende at modtage nyhedsbrevet som en sms-besked.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyhedsbrevet udsendes en gang dagligt og opsummerer døgnets vigtigste begivenheder inden for landbrugssektoren, således at abonnenterne altid er ajourført med de væsentligste nyheder. Dertil kommer en frisk vejrudsigt og relevante jobannoncer fra branchen.

MaskinBladet lægger stor vægt på, at nyhedsbrevets indhold har en høj kvalitet. Det er ikke kun gået op for et stort antal abonnenter, men også for andre landbrugsmedier. Således citerede det ansete Farmers Weekly for nylig en historie fra MaskinBladets nyhedsbrev om et dansk forbud mod brugen af insektbekæmpelsesmidlet "Sumi-Alpha 5 FW".

Flere af MaskinBladets artikler kommer først ud på nyhedsbrevet og bliver senere opdateret til den trykte avis.

Det er gratis at til- og afmelde sig nyhedsbrevet fra internetadressen www.maskinbladet.dk.