Danish Crown udvider den 1. oktober koncerndirektionen for at kunne sikre optimale forhold for koordinering og udvikling af virksomheden.

Koncerndirektionen har i dag to medlemmer, adm. dir. Kjeld Johannesen samt viceadm. dir. Carsten Jakobsen. Efter den 1. oktober får de selskab af tre nye ansigter rundt om direktionsbordet. Nemlig Jens Haven Christiansen, Preben Sunke og Torben Skou.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Salgsdirektør Jens Haven Christiansen bliver udnævnt til divisionsdirektør for svinekødsdivisionen samtidig med sin indtræden i koncerndirektionen.

Koncerndirektør i Tulip International Preben Sunke indtræder i koncerndirektionen og bliver pr. 1. januar 2002 Chief Financial Officer i Danish Crown.

Endelig indtræder adm. dir. i Danish Prime Torben Skou i koncerndirektionen. Han fortsætter i sin nuværende stilling efter indtrædelsen.

- Vi har i Danish Crowns" bestyrelse taget bestik af de krav, som virksomhedens betydelige størrelse og strategiske udvikling stiller til koncernens ledelse. På den baggrund har vi fundet det hensigtsmæssigt med en bredere direktion, som kan sikre et optimalt forum for koordinering og udvikling, siger bestyrelsesformand Niels Mikkelsen.

- Med udnævnelsen af Jens Haven Christiansen som direktør for svinekøds-divisionen har vi samtidig markeret koncernens decentrale organisations-princip, hvor alle forretningsenheder fungerer med selvstændig kommerciel ledelse, fortsætter han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den udvidede direktion vil fortsat fungere under forsæde af Kjeld Johannesen. Samtidig videreføres den hidtidige koncernledelse som forum for information og koordinering.