I en pressemeddelelse skriver Landrbgets Rådgivningscenter følgende om den nye direktør og nye chefgruppe i Dansk Kvæg:

"Preben Mikkelsen er 44 år og kommer fra et job som direktør og medlem af direktionen i Mejeriforeningen. Her har han været ansat siden 1985 - de sidste seks år som direktør. Han er landmandssøn fra Vendsyssel og har en uddannelse som cand.scient.pol.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig med ansættelsen af direktøren for Dansk Kvæg har bestyrelsen besluttet at oprette et ledelsesteam bestående af yderligere to personer i chefstillinger.

Til disse chefstillinger er ansat Henrik Nygaard med ansvar for rådgivning og Karsten Aagaard med ansvar for det veterinære område.

Henrik Nygaard kommer fra jobbet som chefkonsulent på Landskontoret for Kvæg. Karsten Aagaard kommer fra stillinger dels som leder af Mejeriforeningens veterinærafdeling, dels som veterinæransvarlig i Steins Laboratorium A/S.

Overgangen fra de nuværende kompetencer til de nye ansvarsområder i Dansk Kvæg sker som en glidende overgang, der skal være gennemført senest 1. januar 2002, oplyser bestyrelsen.

Dansk Kvæg er en overordnet organisation, der er fagligt og politisk talerør for danske kvægbrugere og har domicil på Landbrugets Rådgivningscenter. Dansk Kvæg er dannet i samarbejde mellem fem partnere, nemlig Landboforeningerne, Dansk Familielandbrug, Mejeriforeningen, Kødbranchens Fællesråd og Dansk Kvægavl.