Abonnementsartikel

Allerede nu ligger det fast, at der igen i november 2002 vil være udstilling af traktorer, mejetærskere og pressere med meget mere i Fredericia

Alle og ikke mindst arrangørerne var spændte på, hvordan det ville gå med den første LIB-udstilling af traktorer, mejetærskere, pressere med mere, der blev holdt i Fredericia i november 1998.

Spændingen var knapt så stor to år efter i november 2000, og nu, knapt et år efter den seneste LIB-udstilling, er det lagt fast, at LIB 2002 skal åbne dørene for publikum i dagene fra den 21.- 23. november 2002.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Tre dage med i alt 16.627 besøgende gør indtryk, og udstillerne havde nogle rigtigt gode dage, siger John Arildsen, formand for LIB (Landbrugsmaskin-Importørernes Brancheforening af 1919).

Foreningen har seks medlemmer, nemlig importørerne af mærkerne Case IH og Claas, Fendt, John Deere, Massey Ferguson, New Holland og Valtra.

LIB-medlemmerne nøjes dog ikke med at udstille egne produkter på LIB-udstillingerne, men inviterer også andre til at være med, som har produkter, der knytter direkte an til traktorer, mejetærskere, pressere og andet materiel, som de importerer til Danmark.

Bred tilslutning

LIB-udstillingerne foregår i Dronning Margrethe Hallen i Fredericia, og denne meget centrale beliggenhed tillægges også stor betydning for, at der kommer mange gæster fra Sjælland og øerne øst for Storebælt.

I samarbejde med GfK Danmark blev der udført omfattende analyser på LIB 2000. Resultaterne viste blandt andet, at:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Undersøgelsen viste endvidere, at 83 pct. mente, at testarealerne var en god idé, ligesom ikke færre end 94 pct. mente, at messen og testarealerne var overskuelige.

Endelig viste undersøgelsen, at 21 pct., af de besøgende kom fra øerne øst for Storebælt, 17 pct. kom fra Fyn, mens 51 pct. kom fra Jylland.