Abonnementsartikel

En ny stald i Odense-området og fire nybyggede kvægstalde i Nr. Nebel-området vises frem i december

Mandag den 10. december indleder Bygnings- og Maskinkontoret for Sydjylland og Fyn en række åbent hus-arrangementer med at invitere indenfor hos gårdejer Niels Hansen, Stavkærvej 121, Thorup Kohave ved Odense.

Her er der mulighed for at se en demonstration af, hvordan det er muligt at renholde senge og spaltearealer i sengestalde. Der bliver også fremvisning af fejemaskiner samt udstyr til at skubbe foder sammen på foderbordet. Også madrasser til sengestalde er på dagsordenen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag den 12. december fortsætter arrangørerne med at byde indenfor hos fire gårdejere i Nr. Nebel-området. Her er der mulighed for at studere både nybyggede og ombyggede stalde samt demonstrationer som på Fyn.

Arrangemnenterne finder sted hos Søren Poulsen, Kvongvej 51, Nr. Nebel, Egon Pedersen, Frøstrupvej 150, Nr. Nebel, John Hansen, Tarpvej 183, Nr. Nebel og hos Mimi og Svend Pedersen, Nymindegabvej 161, Outrup.

- Bygningskontoret har vurderet, at der nu er så stor interesse for disse emner, at det er muligt at få samlet de mest betydningsfulde fabrikater til en demonstration, så landmænd med egne øjne kan se de forskellige muligheder og begrænsninger i de forskellige maskiner, siger Holger Broegård Nielsen fra Bygnings- og Maskinkontoret for Sydjylland og Fyn.