Abonnementsartikel

Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumslegat på 5.000 kroner er tildelt Christian Plate Rasmussen, Toftlund Maskinforretning A/S

21-årige Christian Plate Rasmussen, der blev udlært som landbrugsmaskinmekaniker den 1. juli i år hos Toftlund Maskinforretning A/S, modtog for nylig Dansk Maskinhandlerforenings Jubilæumslegat på 5.000 kroner.

Christian Plate Rasmussen modtog hædersbevisningen ved en lille sammenkomst hos Toftlund Maskinforretning A/S, hvor diplom og penge blev overrakt af formanden for Dansk Maskinhandlerforening i Syd og på Fyn, Søren Holst Sørensen, Brdr. Holst Sørensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til stede ved overrækkelsen var også Christian Plate Rasmussens forældre, Grethe og Søren Rasmussen.

Christian Plate Rasmussens chef, Hans Jørgen Clausen, Toftlund Maskinforretning, har en positiv karakteristik af sin medarbejder.

- Han besidder nogle sjældne menneskelige kvaliteter. Desuden forstår han at udnytte sine evner inden for faget, og han er en både positiv og meget pligtopfyldende medarbejder, som er vellidt af både kunder og kollegaer.

Dansk Maskinhandlerforenings begrundelse for at tildele sit legat til Christian Plate Rasmussen er, at han dermed fuldt ud lever op til kriterierne for legatet, og desuden er han kendt for at gøre en ekstra indsats i hverdagen.