Abonnementsartikel

Med virkning fra den 1. december er Brdr. Holst Sørensen og Skibbild Smede- og Maskinforretning McCormick-forhandlere

Den engelske McCormick traktor kører nu for alvor ind på det danske marked, idet den danske importør, AgroTrac A/S, har truffet aftale med yderligere to forhandlere.

I Sydjylland er der truffet aftale med Brdr. Holst Sørensen A/S, Obbekær, som fra den 1. december 2001 har overtaget forhandlingen af det komplette program af McCormick-traktorer, der spænder fra 21 til 176 hestekræfter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brdr. Holst Sørensen A/S blev etableret i 1963 og har siden udviklet sig til en af Danmarks største maskinhandlere med en stor detailafdeling i Obbekær samt reservedelslager og værkstedsfaciliteter.

Virksomheden har sideløbende udviklet en omfattende engros-afdeling i Ribe med import og salg af maskiner, tilbehør og reservedele.

Brd. Holst Sørensen A/S omsætter for over 100 millioner kroner og beskæftiger cirka 100 medarbejdere.

- Vores mål med McCormick-forhandlingen er at få flere varer på hylderne og dermed et supplement til vores detailforretning, hvor vi hele tiden er opmærksomme på nye tiltag, som kan få flere kunder i butikken, siger Søren Holst Sørensen, Brdr. Holst Sørensen A/S.

Hensigten er også at fortsætte forhandlingen af Deutz-traktorer.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi ønsker at forhandle to traktormærker sideløbende, understreger Søren Holst Sørensen.

Midt—og Vestjylland

Ligeledes med virkning fra den 1. december 2001 blive Jørgen Bay, Skibbild Smede- og Maskinforretning, forhandler af McCormick.

Skibbild Smede- og Maskinforretning skal også forhandle det komplette traktorprogram fra McCormick.

Med etableringen af dette samarbejde får Agro Trac A/S en forhandler i det midt- og vestjyske område, som er særdeles godt kendt med produkter fra McCormick, idet Jørgen Bay har arbejdet med disse traktorer i 10 år først som montør siden som værkfører hos en anden lokal forhandler.

Jørgen Bay overtog Skibbild Smede- og Maskinforretning den 1. maj 1997 og har siden udviklet forretningen med udvidelse af lager og butik. Og han har oplevet en stor tilgang af nye kunder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det nye agentur passer ifølge Jørgen Bay perfekt ind i forretningen sideløbende med Fendt-forhandlingen.

- McCormick henvender sig prismæssigt til en langt større kundegruppe, siger Jørgen Bay.