Granvoksne mænd, grangrønne maskiner. Julelys i øjnene. Ja, der blev grangiveligt fløjtet begejstring hos både store og små, da Nellemann Agro for et par dage havde lejet en hal hos Dronning Margrethe Hallen i Fredericia. Anledningen?

Jo, John Deere-koncernen har for et par måneder siden taget et kæmpeskridt ind i fremtiden ved at lancere hele 64 produktnyheder på én og samme gang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Og dem kan vi ikke sende rundt til alle forhandlerne, uden at det tager alt for lang tid. Hvor skal de også vise dem henne, lyder det spørgende fra Otte Freiesleben, direktør hos Nellemann Agro.

Hallen i Fredericia var da også spækket med maskiner – og folk. For hele 2.500 gæster fandt vej til udstillingen, der var en opvisning i, hvad det vil sige at være en full line producent.

Sprøjte, såmaskine, tallerkenharve, traktor, mejetærsker, ballepresser, teleskoplæsser og alle de små maskiner til haven eller parken.

- Vi har maskiner, der dækker langt de fleste landmænds behov, og mange udbrød et nøjjj, da de så udstillingen, siger Otto Freiesleben.

Selvom udstillingen ikke var baseret på salg, blev der alligevel solgt mere end en håndfuld traktorer, og på prøvebanen var der kø begge dage for at få lov til at køre med en af de tre traktorer med den nye, trinløse AutoPowr-transmission.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I denne juletid er det vel ikke underligt, at mange havde julelys i øjnene, mens de gik rundt og beundrede herlighederne i Dronning Margrethe Hallen.

- Vi vil også være her i november 2002, hvor LIB-udstillingen foregår, forsikrer Otte Freiesleben.