Abonnementsartikel

Tre regnskabskontorer i Midtjylland bliver belønnet med en ISO-certificering for deres samarbejde

Regnskabskontorerne under Hedens AgroRådgivning I/S i Aulum, Ikast og Herning er blevet ISO 9002-certificeret for deres samarbejde.

Certificeringen er givet på baggrund af en gennemgang af arbejdsgangene i de tre kontorer for at kontrollere, om de harmonerer og lever op til éns standarder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bureau Veritas, som har stået for gennemgangen af kontorerne, fandt, at de levede op til de stillede krav, og tildelte dem derfor ISO-certificeringen.

Forud er der på regnskabskontorerne gået tre års arbejde med gennemgang af alle standarder, forretningsgange, checklister samt udarbejdelse af kundeaftaler. Kort sagt er alle rutiner blevet justeret til fælles standarder.

De tre regnskabskontorer, der primært arbejder med skatte- og driftsregnskaber samt budgetter og anden rådgivning for landmændene, har valgt at blive i tre forskellige huse. Det er gjort for at forblive tæt på kunderne og bevare miljøerne i de gamle kontorer.

Dette valg har gjort det nødvendigt at have en nedskrevet beskrivelse af, hvordan tingene skal gøres, fordi medarbejderne ikke sidder tæt på hinanden i det samme hus, hvor de kan justere tingene i det daglige.

- Derfor er ISO 9002-certificeringen en god hjælp, siger leder af de tre kontorer Palle Høj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

ISO-certificeringen sikrer, at der cirka en gang i kvartalet, ved både ekstern og intern kontrol, bliver lavet en gennemgang af alle arbejdsgangene i kontorerne, for at fastholde det der er aftalt.