Abonnementsartikel

ScanStore har så meget succes, at firmaet flytter til et nyt domicil i Middelfart

Håndtering af kartofler og grønsager er krævende og kræver derfor godt grej. Hos ScanStore har man forstand på den slags, og det fynske firma har i sine fem første år haft så meget vind i sejlene, at det nu kan rykke ind i et nyt domicil i Middelfart.

Men ikke nok med, at firmaet med dets seks medarbejdere får nye lokaler. Der skal også udstilles på Agromek 2002.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så har man ikke mulighed for at være med ved indvielsen af de nye faciliteter i Middelfart i dagene 11.-12. januar 2002, kan man møde de to ejere, Peter Dyrberg og Poul Henningsen, på Agromek i Herning.

Værksted og kontor

Det nye domicil for ScanStore rummer en hal med lager, et værksted til klargøring af teknik med mere samt kontorer til administration og salg.

ScanStore importerer og forhandler kartoffelmaskiner fra blandt andet Netagco. Men udover disse maskiner til håndtering af kartoflerne i marken arbejder firmaet også med faciliteter til indlagring, lagring, køling, palletering, sortering, og pakning af kartofler og andre grønsager.

Ja, sågar emballagen kan ScanStore via salgsselskabet Eurea Scandinavia A/S levere. Og netop på dette område er firmaet langt fremme, idet man tilbyder alle former for emballage til kartofler og grønsager.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Firmaet har desuden udviklet en emballage, der kan komposteres efter brug, idet den kan nedbrydes biologisk.