Strukturændringerne i landbruget får nu Hylleberg til at ændre på forretningen i Dalby. Den hidtidige forhandling af MI Maskinhandlerringens produkter er blevet udfaset og produktgruppen Bigab-skifteladesystem er udgået.

Til gengæld bliver forretningen i Dalby service- og salgscenter for Krones teknik til græs og halm, Grimmes kartoffelhåndteringsudstyr og Valtras traktorprogram.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med Krone og Grimme dækker servicecentret i Dalby Sjælland med omliggende øer. Valtra-forhandlingen fortsætter i det hidtidige aktivitetsområde, der omfatter Nordøst- og Nordvestsjælland.

- De nye bedriftsstørrelser gør en omstrukturering af den traditionelle maskinhandel nærliggende. Indkøb er blevet til investeringer, og specialistviden til et krav, fordi maskininvesteringernes økonomi bliver afgørende for bedriftens resultat. Derfor vil vi i fremtiden koncentrere os om vore hovedprodukter, og markedsføre os på baggrund af vor specialistviden og brede maskinprogram, der netop også henvender sig til de større enheder, siger direktør Aksel Hylleberg.